File de pangasius la cuptor

de Bia27 in Pangasius, 20 Mar 2013 | 29250 vizualizari

 

Ca tot suntem amatori de peste ,m-am gandit sa va prezint ultima reteta de peste gatita de mine,care e si buna de consumat fiind in post.In general prefer pastravul,dar sotul negasind pastrav la supermarket,a ales pangasius,a iesit nesperat de bun.

 

INGREDIENTE

  • 3 fileuri de pangasius
  • 4 bucatele de usturoi
  • 1 lamaie
  • boia
  • rozmarin
  • cimbru
  • sare,piper
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius la cuptor:

Incepem prin a curata pestele de grasime,il spalam cu apa rece,apoi il punem pe un servet de hartie si absoarbem apa din el.Pregatim o folie de aluminiu pe care o ungem cu ulei,ungem si pestele cu ulei si il punem pe folie.Il condimentam cu boia,rozmarin,cimbru,sare si piper,punem cate o felie de lamaie pe fiecare file,apoi stoarcem putina zeama de lamaie si adaugam bucatile de usturoi taiate in doua.Inchidem folia si dam la cuptor pt aprox 25 min la foc potrivit.Se serveste cu ce garnitura poftiti.Noi l-am servit cu garnitura de cartofi natur,salata de varza si sos de usturoi.

TIPS-URI

1

Dupa cum se observa in imagini ,eu am taiat fileurile in doua ,punand intr-o folie trei bucatele.Puteti sa le puneti si intregi.

2

Pestele se ia cu o paleta,cu grija pentru ca se rupe destul de usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor cu smantana si cascaval